Search billions of records on Ancestry.com
   
De familie NoŽ in en om het Meetjesland in BelgiŽ This page in English

De familie NoŽ

in en om

het Meetjesland
 

Welkom op deze website !
 

Klik op de foto voor een grotere versie ervan.

Hier vindt u het boek  De NoŽ Familie in en om het Meetjesland  geschreven door Marijn Claeys en privaat uitgegeven in oktober 1990.

Sinds 8 januari 2004 kan u hier op deze webstek het boek lezen met een aantal aanvullingen, o.a. dingen die Marijn bijgevonden heeft sedert de publicatie.  Anderzijds zijn de gegevens over recente familiegebeurtenissen hier niet hernomen om het privť-leven van de betrokkenen te beschermen.

Hier zijn de Inleiding, de Inhoudstafel en het Algemeen Overzicht van het boek.

Mocht u een lang verloren familielid terugvinden dan zouden we dat wel graag weten: neem aub contact op met ons en leg ons uit hoe u verwant bent met wie.  De vrouwelijke afstammelingen interesseren ons uiteraard ook.

In ieder geval wensen wij u veel leesgenot !

Het huidig achtergrondbeeld is een aanpassing van iets dat Estelle NoŽ geschreven heeft aan haar broer Gerard in october 1923, in de tijd toen "schoonschrift" nog zijn belang had in de scholen.  Hier vindt u een ongeretoucheerde copij van haar werk.

Hendrik NoŽ, de eerste voorouder die teruggevonden werd.

Naar het begin van deze blz.
Home-blz - Overzicht - Inhoudstafel
Index - Doorzoek deze website - Vragen-blz

MijnPlatteland homepage

counter

Copyright © 1990-2017  Alle rechten voorbehouden.
Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt bij middel van druk, fotocopie, microfilm of op welke wijze dan ook hetzij electronisch, hetzij mechanisch, zonder voorafgaandelijke schriftelijke toestemming van de uitgever.

No part of this website may be reproduced in any form, by print, photoprint, microfilm, or any other means without prior written permission from the publisher.
Neem contact op met ons.


Meest recente bijwerking van deze blz : 27 September 2017