Search billions of records on Ancestry.com
   

Nanette van Lanschot

°. 30 maart 1969, +. 14 juni 2000
     Nanette van Lanschot werd geboren op zondag, 30 maart 1969 te Geldrop. Zij was de dochter van Jan Willem van Lanschot en Monique Juliette Irène Marie Majoie. Nanette van Lanschot overleed op woensdag, 14 juni 2000 te s'Gravenhage in de ouderdom van 31.

Maria Clara Joanna van Voorst tot Voorst

     Maria Clara Joanna van Voorst tot Voorst is de dochter van Eduard Hendrik Johan van Voorst tot Voorst en Theresia Maria Josephina Smits.

Eduard Hendrik Johan van Voorst tot Voorst

Kind van Eduard Hendrik Johan van Voorst tot Voorst en Theresia Maria Josephina Smits

Theresia Maria Josephina Smits

Maes Joseph van Lanschot

     Maes Joseph van Lanschot is de zoon van Frans Joseph Johan van Lanschot en Maria Clara Joanna van Voorst tot Voorst.

Kinderen van Maes Joseph van Lanschot en Josina Mooijen

Joseph Jan Baptist van Lanschot

     Joseph Jan Baptist van Lanschot is de zoon van Frans Joseph Johan van Lanschot en Maria Clara Joanna van Voorst tot Voorst.

Joseph Jacob Jaspar van Lanschot

     Joseph Jacob Jaspar van Lanschot is de zoon van Frans Joseph Johan van Lanschot en Maria Clara Joanna van Voorst tot Voorst.

Jonkvrouw Elisabeth van Meeuwen

°. 23 december 1900, +. 16 september 1948
     Jonkvrouw Elisabeth van Meeuwen werd geboren op zondag, 23 december 1900 te 's-Hertogenbosch. Zij was de dochter van Jonkheer Meester Pieter Leon van Meeuwen en Maria Francisca van Lanschot. Jonkvrouw Elisabeth van Meeuwen huwde Yman Dirk Christiaan Quarles van Ufford, zoon van Edouard Jacques Quarles van Ufford en Gustavine Julienne Henriette Meertens, op 27 mei 1924 te 's-Gravenhage.1 Jonkvrouw Elisabeth van Meeuwen overleed op donderdag, 16 september 1948 te Vught in de ouderdom van 47.

Bronvermelding(en)

  1. [S22] Onbekend author, Worldroots.com, Url: http://worldroots.com/brigitte/royal/plantagenet/….

Yman Dirk Christiaan Quarles van Ufford

°. 26 juni 1891, +. 29 december 1956
     Yman Dirk Christiaan Quarles van Ufford werd geboren op vrijdag, 26 juni 1891 te Utrecht. Hij was de zoon van Edouard Jacques Quarles van Ufford en Gustavine Julienne Henriette Meertens. Yman Dirk Christiaan Quarles van Ufford huwde Jonkvrouw Elisabeth van Meeuwen, dochter van Jonkheer Meester Pieter Leon van Meeuwen en Maria Francisca van Lanschot, op 27 mei 1924 te 's-Gravenhage.1 Yman Dirk Christiaan Quarles van Ufford overleed op zaterdag, 29 december 1956 te Vught in de ouderdom van 65.

Bronvermelding(en)

  1. [S22] Onbekend author, Worldroots.com, Url: http://worldroots.com/brigitte/royal/plantagenet/….

Edouard Jacques Quarles van Ufford

Kind van Edouard Jacques Quarles van Ufford en Gustavine Julienne Henriette Meertens

Gustavine Julienne Henriette Meertens

Kind van Gustavine Julienne Henriette Meertens en Edouard Jacques Quarles van Ufford

Charlotte Godefrida Cornelia Maria van Lanschot

°. 21 oktober 1896, +. 27 augustus 1973
     Charlotte Godefrida Cornelia Maria van Lanschot werd geboren op woensdag, 21 oktober 1896 te 's-Hertogenbosch. Zij was de dochter van Karel van Lanschot en Anna Maria Rouppe van der Voort. Charlotte Godefrida Cornelia Maria van Lanschot huwde Jonkheer Meester Gijsbert Eduard Frederick Joseph de Kuijper, zoon van Jonkheer Meester Jean Louis Eduard Marie de Kuijper en Mathilde Zenobie Theodora Maria van Dorth tot Medler vrouwe van Aerdt, op 28 augustus 1927 te 's-Hertogenbosch. Getuigen bij huwelijk waren Godfridus van Lanschot, bankier, wonende alhier en oom van de bruid en Carel van Lanschot, zonder beroep, broer van de bruidegom, Jonkheer Meester Eduard de Kuyper zonder beroep 49 jaar en Jonkheer Osse de Kuyper beiden broers van de bruidegom.1 Charlotte Godefrida Cornelia Maria van Lanschot overleed op maandag, 27 augustus 1973 te Ede in de ouderdom van 76.

Bronvermelding(en)

  1. [S42] Stadsarchief 's-Hertogenbosch, online http://www.stadsarchief.nl/index.cfm

Jonkheer Meester Gijsbert Eduard Frederick Joseph de Kuijper

°. 12 augustus 1888
     Jonkheer Meester Gijsbert Eduard Frederick Joseph de Kuijper werd geboren op zondag, 12 augustus 1888 te 's-Hertogenbosch. Hij was de zoon van Jonkheer Meester Jean Louis Eduard Marie de Kuijper en Mathilde Zenobie Theodora Maria van Dorth tot Medler vrouwe van Aerdt. Jonkheer Meester Gijsbert Eduard Frederick Joseph de Kuijper huwde Charlotte Godefrida Cornelia Maria van Lanschot, dochter van Karel van Lanschot en Anna Maria Rouppe van der Voort, op 28 augustus 1927 te 's-Hertogenbosch. Getuigen bij huwelijk waren Godfridus van Lanschot, bankier, wonende alhier en oom van de bruid en Carel van Lanschot, zonder beroep, broer van de bruidegom, Jonkheer Meester Eduard de Kuyper zonder beroep 49 jaar en Jonkheer Osse de Kuyper beiden broers van de bruidegom.1

Bronvermelding(en)

  1. [S42] Stadsarchief 's-Hertogenbosch, online http://www.stadsarchief.nl/index.cfm

Jonkheer Meester Jean Louis Eduard Marie de Kuijper

Mathilde Zenobie Theodora Maria van Dorth tot Medler vrouwe van Aerdt

Kind van Mathilde Zenobie Theodora Maria van Dorth tot Medler vrouwe van Aerdt en Jonkheer Meester Jean Louis Eduard Marie de Kuijper

Maria Clasina Cornelia van Lanschot

°. 19 september 1898, +. 4 januari 1961
     Maria Clasina Cornelia van Lanschot werd geboren op maandag, 19 september 1898 te 's-Hertogenbosch. Zij was de dochter van Karel van Lanschot en Anna Maria Rouppe van der Voort. Maria Clasina Cornelia van Lanschot huwde Jan Baptist van Bommel, zoon van Rudolphus Wilhelmus Maria van Bommel en Maria Antoinetta Francisca Borret, op 29 november 1923 te Soerabaja, Indonesië. Maria Clasina Cornelia van Lanschot overleed op woensdag, 4 januari 1961 in de ouderdom van 62.

Jan Baptist van Bommel

°. 5 januari 1888, +. 20 februari 1963
     Jan Baptist van Bommel werd geboren op donderdag, 5 januari 1888 te Vught. Hij was de zoon van Rudolphus Wilhelmus Maria van Bommel en Maria Antoinetta Francisca Borret. Jan Baptist van Bommel huwde Maria Clasina Cornelia van Lanschot, dochter van Karel van Lanschot en Anna Maria Rouppe van der Voort, op 29 november 1923 te Soerabaja, Indonesië. Jan Baptist van Bommel overleed op woensdag, 20 februari 1963 te Vught in de ouderdom van 75.

Rudolphus Wilhelmus Maria van Bommel

Kind van Rudolphus Wilhelmus Maria van Bommel en Maria Antoinetta Francisca Borret

Maria Antoinetta Francisca Borret

Kind van Maria Antoinetta Francisca Borret en Rudolphus Wilhelmus Maria van Bommel

Godefrida Elisabeth Maria Cornelia van Lanschot

°. 5 juli 1900, +. 18 januari 1969
     Godefrida Elisabeth Maria Cornelia van Lanschot werd geboren op donderdag, 5 juli 1900 te 's-Hertogenbosch. Zij was de dochter van Karel van Lanschot en Anna Maria Rouppe van der Voort. Godefrida Elisabeth Maria Cornelia van Lanschot huwde Leo Jacob Eugenius Maria van der Kun, zoon van Emiele Alexis Maria van der Kun en Maria Elisabeth Joanna de Bruijn, op 16 oktober 1924 te 's-Hertogenbosch. Getuigen bij huwelijk waren Meester Jacob van der Kun, substituut officier van justitie, 42 jaar oud wonende te Zutphen broer van de bruidegom.Meester Doctor Willem van Jonsbeeck, burgemeester oud 47 jaar wonende te Breda, schoonbroer van de bruidegom. Godfridus van Lanschot bankier oud 56 jaar wonende alhier oom van de bruid, Franciscus Rouppe van der Voort industrieel 56 jaar oud wonende alhier oom van de bruid.1 Godefrida Elisabeth Maria Cornelia van Lanschot overleed op zaterdag, 18 januari 1969 te Nijmegen in de ouderdom van 68.

Bronvermelding(en)

  1. [S42] Stadsarchief 's-Hertogenbosch, online http://www.stadsarchief.nl/index.cfm

Leo Jacob Eugenius Maria van der Kun

°. 1898
     Leo Jacob Eugenius Maria van der Kun werd geboren in 1898 te 's Gravenhage. Hij was de zoon van Emiele Alexis Maria van der Kun en Maria Elisabeth Joanna de Bruijn. Leo Jacob Eugenius Maria van der Kun huwde Godefrida Elisabeth Maria Cornelia van Lanschot, dochter van Karel van Lanschot en Anna Maria Rouppe van der Voort, op 16 oktober 1924 te 's-Hertogenbosch. Getuigen bij huwelijk waren Meester Jacob van der Kun, substituut officier van justitie, 42 jaar oud wonende te Zutphen broer van de bruidegom.Meester Doctor Willem van Jonsbeeck, burgemeester oud 47 jaar wonende te Breda, schoonbroer van de bruidegom. Godfridus van Lanschot bankier oud 56 jaar wonende alhier oom van de bruid, Franciscus Rouppe van der Voort industrieel 56 jaar oud wonende alhier oom van de bruid.1

Bronvermelding(en)

  1. [S42] Stadsarchief 's-Hertogenbosch, online http://www.stadsarchief.nl/index.cfm

Emiele Alexis Maria van der Kun

Kind van Emiele Alexis Maria van der Kun en Maria Elisabeth Joanna de Bruijn

Maria Elisabeth Joanna de Bruijn

Kind van Maria Elisabeth Joanna de Bruijn en Emiele Alexis Maria van der Kun

Carel Maria Cornelis van Lanschot

     Carel Maria Cornelis van Lanschot is de zoon van Karel van Lanschot en Anna Maria Rouppe van der Voort.

Kinderen van Carel Maria Cornelis van Lanschot en Tine Bakker

Christina Louise Staverman

     Christina Louise Staverman is de dochter van Alexander William Staverman en Antoinette Elisabeth Raat.

Alexander William Staverman

Kind van Alexander William Staverman en Antoinette Elisabeth Raat

Antoinette Elisabeth Raat

Kind van Antoinette Elisabeth Raat en Alexander William Staverman

Tine Bakker

     Tine Bakker is de dochter van Hendrik Willem Bakker en Albertina Jutte.

Hendrik Willem Bakker

Kind van Hendrik Willem Bakker en Albertina Jutte